Cursus aquarel

Basiscursus aquarellen

In de basiscursus aquarel leer ik je het opspannen van een aquarel, verschillende aquareltechnieken, kleuren mengen en kleurenleer, het opzetten en uitwerken van een aquarel, met o.a. de schaduwpartijen, de lichtinval, en de kleurweerkaatsing. Dit doen we aan de hand van diverse onderwerpen.

Vervolgcursus aquarellen

Vervolgcursussen kunnen op hetzelfde dagdeel worden gevolgd als de basiscursussen. De vervolgcursus aquarel zal in de vorm van een doorlopend abonnement van telkens 12 lessen zijn, waarin je verder kunt met de technieken die je geleerd hebt, en waarbij je elke week aan de slag kunt met iets leuks wat ik klaar zet of met datgene wat je graag zelf uitkiest om te doen. Ook leer ik je in deze cursus diverse aquareltechnieken en laat ik zien hoe je o.a. luchten kunt schilderen, natuur, dieren en hoe je de stofuitdrukking van iets kunt weergeven.

 
 
 
 

Vervolgcursussen zullen op hetzelfde dagdeel worden gegeven als de gevolgde basiscursussen, u kunt dus aansluitend op dezelfde dag en tijd de cursus blijven volgen.

Tijdens de cursussen is er een pauze van 15 minuten met gratis koffie en thee en een lekkernij voor erbij.

Mocht de tijd niet schikken, laat het mij even weten. In overleg zijn meerdere tijden mogelijk.

Voor meer algemene informatie over de cursussen klik hier.