Cursus tekenen

Basiscursus tekenen

In de basiscursus tekenen komen alle basistechnieken van het tekenen aan bod. We  beginnen met het leren schetsen, het opzetten en het uitwerken van een tekening. Ook leer je hoe je de onderlinge verhoudingen weergeeft, de schaduw, de lichtinval, de stofuitdrukking van een voorwerp en het perspectief, materiaalkennis, de kleurenleer en het kleurgebruik.

Vervolgcursus tekenen

Vervolgcursussen kunnen op hetzelfde dagdeel worden gevolgd als de basiscursussen. In de vervolgcursus gaan we verder met de tekentechnieken die je geleerd hebt en zullen we dit uitbreiden met diverse andere tekenmaterialen. Zo gaan we onder meer aan de slag met pastelpotloden en pastelkrijt, houtskool, krijt en pentekeningen. Ook gaan we ons verdiepen in meerdere onderwerpen, zoals landschappen, dieren, portret en figuur. Je kunt hierbij ook zelf je wensen kenbaar maken zodat we dit in de cursus kunnen meenemen.

 
 
 
 

Vervolgcursussen zullen op hetzelfde dagdeel worden gegeven als de gevolgde basiscursussen, u kunt dus aansluitend op dezelfde dag en tijd de cursus blijven volgen.

Tijdens de cursussen is er een pauze van 15 minuten met gratis koffie en thee en een lekkernij voor erbij.

Mocht de tijd niet schikken, laat het mij even weten. In overleg zijn meerdere tijden mogelijk.

Voor meer algemene informatie over de cursussen klik hier.