Cursisten over Marielle’s

Agnes


Net als veel volwassenen dacht ik altijd : ik kan toch niet tekenen. Toch heb ik de stap gezet en me aangemeld bij Marielle’s tekenles, gevestigd op een inspirerende lokatie in het Cwartier in Weert. Doosje potloden en een kneedgom gekocht en op naar de eerste les. En verhip na een paar lessen vordert het al aardig, dit dankzij de duidelijke en rustige uitleg van Mariëlle. "Iedereen kan het" zeker met de inspiratie en passie van Mariëlle en je eigen motivatie en inzet."

Carien


Sinds een half jaar volg ik een cursus tekenen bij Marielle. Ik heb altijd gedacht dat ik niet tekenen kon, hoewel dit een harte wens voor me was. Door Marielle haar gepassioneerde, rustige en duidelijke uitleg ben ik super trots op wat ik nu al presteer. Het verbaasd me nog steeds. Daarom ga ik zeker na de vakantie door met de vervolgcursus. Door haar heb ik het teken-virus opgelopen in een rustige ontspannen omgeving."

Marijke


Wat ben ik blij dat Mariëlles teken en schilderstudio op mijn pad kwam! Ik was al een poosje op zoek naar een cursus tekenen. Een die bij mij paste. Dus niet het hele jaar cursus volgen, maar lessenreeksen van een paar maanden. Bij toeval kwam ik op de website van Mariëlles teken en schilderstudio terecht. Tijdens de open dag ben ik een kijkje gaan nemen, en  hier zag ik dat dit was wat ik zocht. - je kunt kiezen uit verschillende soorten cursussen  zoals tekenen en aquarellen. - de groepen zijn heel klein, dus je krijgt veel aandacht. - een cursus bestaat uit 12 lessen van 2,5 uur. De begeleiding door Mariëlle is professioneel en rustig. Van begin tot eind krijg je de aandacht die je nodig hebt.  En het contact met de andere cursisten is waardevol omdat je ook daar veel van leert. Voor mij is de tekencursus een van de leukste en ontspannenste momenten van de week! 😁En ik hoop dat ik hier nog lang aan kan deelnemen! Groetjes, Marijke W.

Toos


Ik was op zoek naar een invulling om uit de dagelijkse sleur te komen. Iemand adviseerde me toen om te gaan aquarellen bij Mariëlle. Dit had ik nog nooit gedaan en al vanaf de eerste les vind ik het erg fijn om te doen. Aquarellen werkt erg ontspannend. De manier waarop Mariëlle les geeft draagt daar absoluut aan bij. Ze is heel rustig en geduldig. En daarnaast zijn de lessen ook nog eens heel gezellig. Er is tussendoor tijd voor een kopje koffie en Mariëlle zorgt steeds voor wat lekkers. Mariëlle doet voor iedereen goed haar best om er een fijne les van te maken en ze leert ons veel verschillende technieken. De tijd die ik daar op de les ben vliegt om (wat ik altijd weer jammer vind). Ik zou de lessen van Mariëlle bij iedereen kunnen aanraden!

Ton


Hierbij een terugkoppeling over de tekenlessen die ik bij je heb gehad sinds september 2018. Op advies van jou de basis voor het tekenen gevolgd en in korte tijd stond ik verbaast van de vaardigheid die je mij aangeleerd had. In overleg heb je een weg aangegeven hoe te komen tot een tekenvaardigheid waarin mijn interesse ligt. Doordat de groep niet te groot is, is de begeleiding en zijn de adviezen uitstekend. De sfeer is prima te noemen.

Petra


Na een behoorlijk heftige periode heb ik de stap genomen om meer rust te nemen. Meer creatieve tijd en rust heb ik kunnen vinden In tekenen en schilderen bij Mariëlle. Zij is niet alleen een goede docente maar heeft ook een luisterend oor, ze straalt rust uit, waar ik heel veel aan heb. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en kijk iedere week uit naar de les Mariëlle bedankt

Heb jij ook zin om aan de slag te gaan met tekenen en/of schilderen: welkom !